Fjordslottet Hotell i Bergen

Fjordslottet Hotell er et ærverdig hotell i utkanten av Bergen. Hit legger du overnattingen dersom du er lei av bylivets stressende hverdag, og de gigantiske hotellkjedene med inneklemte rom. Fjordslottet Hotell fokuserer ikke bare på overnattingen, men at det virkelig skal være en historisk og vakker opplevelse med et opphold. Du kan bestille dette hotellet på billige-hotell.no, hotell Bergen eller direkte via hotellets hjemmeside.

Om hotellet

Fjordslottet Hotell er ikke noe vanlig hotell – men et ærverdig, gammelt herskapshus som huser 40 rom av varierende standard. Her kan du bo i klassiske omgivelser med moderne fasiliteter som trådløst internett og tv, men samtidig med en innredning som byr på idyll. Hotellet har også en egen brudesuite, der man kan nyte roen og freden et godt stykke utenfor Bergen.

Hotellet ligger nemlig på vakre Osterøy, som befinner seg en kjøretur på 45 minutt fra selve sentrum av Bergen. Hit legger man overnattinger dersom man vil ha en opplevelse, slik at mange velger å legge ferien til det vakre vestlandsfylket.

Konferanse og aktiviteter

Det er ikke bare familier og kjærestepar som legger turen til Fjordslottet Hotell. Det er en perfekt mulighet for bedriften din til å kombinere arbeid og teambuilding! Hotellet har flere konferansesaler og møterom med totalkapasitet på 120 personer. Betjeningen hjelper også med å legge opp til aktiviteter, og kan tilby skreddersydde opplegg som blåturer og lignende. Dersom din bedrift trenger leiebil for å komme seg rundt kan vi anbefale blant annet Leiebilbergen.no eller Goautos: Bilutleie Bergen.

Blant aktivitetene man kan utnytte, inkluderer det både fisking, båtturer, guidede turer, fjellturer og lignende. Ved blåturer stiller hotellet opp med mat til hele gruppen, i form av egen grillbuffet der hotellet stiller med kokken. Det legges også opp til arrangementer som julebord og bryllup, samt andre selskaper.