Anbefalt hotell Bodø

Som nærmeste nabo til småbåthavna i Bodø er Thon Hotel Nordlys det optimale oppholdsstedet for den som besøker nordlandshovedstaden og har maritime interesser. Beliggenheten er samtidig såpass sentral at man oppleve det meste av Bodø sentrum til fots. Hotellet er dessuten et av de større og moderne sentrumshotellene i Bodø, som egner seg like bra for du som besøker byen i forretningssammenheng som for turister som ønsker et komplett opphold med fasiliteter og matservering.

Beliggenhet

Som vi nevnte innledningsvis ligger Thon Hotel Nordlys sentralt til i Bodø. Selve gågaten og torget i byen befinner seg et par kvartaler fra hotelldøren, og man behøver ikke bruk av kollektivtransport med mindre man ønsker å oppsøke attraksjoner og severdigheter utenfor sentrum. Man kan faktisk ta seg til flyplassen til fots også, ettersom avstanden er på knappe 2 kilometer! I umiddelbar nærhet finner man både butikker og restauranter, samtidig som hotellets egen restaurant ligger i byggets første etasje.

Rom

Thon Hotel Nordlys har totalt 147 gjesterom av varierende standard, der innredning og interiør hol der «normal og moderne» standard. Man kan velge mellom følgende romtyper: Business, Superior og Standard (ulike kombinasjoner av senger/sengeplasser). Felles for alle rommene er fasiliteter som safe, trådløst internett, minibar, TV og baderomsfasiliteter.

Fasiliteter

Foruten om en fantastisk sjøutsikt fra rommene i de øverste etasjene, så kan hotellet by på gode muligheter for konferanser. De har flere møterom med en totalkapasitet på 380 gjester. I byggets første etasje ligger Egon Restaurant, som har en variert meny med alt fra pizza til biff og hamburger. Hotellet har gratis parkering utendørs, samt enkelte plasser i garasje mot kostnad. Trådløst internett er tilgjengelig over hele hotellområdet. Hotellet har også en egen bar.

Hotellet kan bestilles direkte på hotellets hjemmeside eller sammenligningsportalen www.bodøhotell.no