Informasjon om Bank Norwegian forbrukslån

Leter du etter et usikret lån som har høy lånegrense og lav effektiv rente, så behøver du ikke å lete lengre. For det er nøyaktig dette Bank Norwegian tilbyr – et gunstig forbrukslån med søkekriterier som gjør at selv de yngste av oss kan søke om lån her. Bank Norwegian er et datterselskap av flyselskapet med samme navn, og har på 2000-tallet vært en dominerende aktør på nettet som tilbyder av forbrukslån, kredittkort og lignende tjenester. Med et forbrukslån fra Bank Norwegian kan du bruke pengene på akkurat hva du vil, og du behøver heller ikke stille med sikkerhet for lånet!

Renter og betingelser

Bank Norwegian er en av de største tilbyderne av forbrukslån i Norge, noe som trolig først og fremst skyldes de gunstige betingelsene. Her kan du søke om å låne inntil 500 000 kroner uten at det er nødvendig å stille med sikkerhet, noe som er ganske så unikt i denne bransjen. Dessuten kan du søke om et lån på så lite som 5000 kroner også, slik at forbrukslånet fra Bank Norwegian er tilpasset alle størrelser og lånesummer. Videre så er ikke sikkerhet nødvendig for å søke om lån gjennom selskapet.

Når det gjelder kostnaden på lånet, så vil denne avgjøres når du legger inn søknaden. Dette fordi renten settes individuelt på bakgrunn av hver enkelt søkers økonomi. Men det vi kan fortelle deg, er at snittrenten for et forbrukslån fra Bank Norwegian ligger på 17,8 prosent. På en annen side så kan den også være så lav som 9,59 prosent (laveste effektive rente), slik at det først og fremst er din egen økonomi som kommer til å avgjøre hvor dyrt lånet blir for deg. Nedbetalingstiden kan strekke seg opp mot 15 år, men vil som regel måtte samsvare med det beløpet du søker om å låne.

Søkekriterier

Bank Norwegian er en moderne internettbank uten fysiske ansatte. Det betyr at hele søkeprosessen skjer automatisk på nettsidene til selskapet, og det automatiserte systemet betyr dessuten at du får svar på søknaden umiddelbart. Derfor tar det bare 4-5 minutter å søke om et forbrukslån fra Bank Norwegian, og vi anbefaler at du bruker BankId for enda hyppigere behandling av søknaden – og ikke minst utbetaling av lånet.

Men oppfyller du søkekriteriene hos Bank Norwegian? De er for øvrig svært overkommelige sammenlignet med mange andre banker, da aldersgrensen er på kun 18 år. Utover dette gjelder det å ikke ha aktive inkassosaker, samtidig som man har en inntekt som er registrert hos Skatteetaten. Til sist er du også nødt til å være norsk statsborger for å søke forbrukslån hos Bank Norwegian.