Online 24 forbrukslån

Online 24 er en finanspartner som tilbyr finansieringsløsninger. Hos Online 24 kan du søke om lån uten sikkerhet. Når du får innviglet et forbrukslån så oppretter Online 24 en lånekonto, dette gjør det enkelt for deg som ikke vil bruke hele lånesummen på en gang. Lånesum som har blitt overført til din brukskonto legges heller ingen renter på, og på den måten så slipper du et kostbart lån når du ikke brukt hele lånesummen. Når du søker om Online 24 forbrukslån så vil du kunne få svar på dagen.

Forbrukslån

Hos Online 24 kan du låne opptil 360 000 kroner og det stilles ingen krav til sikkerhet. Noe som betyr du trenger hverken å ha bil eller hus for å søke forbrukslånet. Det unike med Online 24 forbrukslån er at de vil opprette en lånekonto. Fra denne kontoen kan du ta ut penger som du ønsker å bruke. Restrende beløp på lånekonto vil ikke få noen renter på seg, noe som sikrer at forbrukslånet hos Online 24 er svært praktisk og økonomisk lønnsomt.

Fleksibel nedbetalingsplan

Online 24 tilbyr deg et fleksibelt nedbetalingsplan som gjør økonomiske avgjørelser mye enklere. Folk flest har ikke et helt forutsigbart forbruksmønster, noe som gjør at vi har mindre å rutte med i enkelte perioder enn det vi hadde planlagt. I motsetning til andre forbrukslån så trenger du ikke søke på nytt når du trenger mer midler. Selv om du allerede har et forbrukslån som er delvis nedbetalt, så kan du fremdeles låne mer penger fra Online 24 så lenge du er innenfor kredittrammen. I tillegg så trenger du ikke å søke på nytt, en gang er nok hos Online 24.

Lånebetingelser

For å søke om lån så må enkelte betingelser være oppfylt. Du må ha minst 150 000 kr i årsinntekt og ikke ha noen registrerte betalingsanmerkninger eller innkassosaker. Dessuten må du være fylt 25 år, og ha egen bolig.

Besøk Online24