Info om KlikkLån forbrukslån

Høres det ikke greit ut å kunne låne opp mot 40 000 kroner med et enkelt klikk? Så enkelt skal det være ifølge KlikkLån, som er en tjeneste fra den kanskje mer kjente aktøren THORN. KlikkLån skiller seg vesentlig ut fra andre aktører i markedet på flere punkter, deriblant at du her kan låne maksimalt 40 000 kroner. Det gjør at lånet heller må betegnes som et «smålån» fremfor et ordinært smålån. Som igjen betyr ekstra gunstige betingelser til deg som trenger et lite lån!

Betingelser og priser

Med KlikkLån fra Thorn kan du søke om en lånesum på mellom 4000 til 40 000 kroner. Såpass små lånesummer krever ikke sikkerhet, og siden det er mindre risiko forbundet med dette, så får du ofte gunstigere betingelser enn hva man gjør ved et vanlig forbrukslån. Renten bestemmes først når du har lagt inn søknaden om lånet (noe som tar maksimalt ett minutt!), men i snitt ligger den effektive renten på 16,37 prosent. Laveste mulige effektive rente (inkludert gebyrer) er på 13 prosent.

Gebyrene for KlikkLån er ikke skremmende høye. For etablering av forbrukslånet betaler du 695 kroner, mens et månedlig termingebyr på 45 kroner vil påløpe ved hver innbetaling. Utover dette så kan nedbetalingstiden strekke seg fra 12 måneder til 60 måneder (1-5 år).

Fordeler med forbrukslånet

Den store fordelen med KlikkLån er at det er et tilpasset smålån, som gir deg ekstra gunstige betingelser og søkevilkår dersom du uansett skal låne en sum mellom 5000 til 40 000 kroner. Samtidig er det naturligvis en fordel at det kun krever ett klikk å søke om lånet – for her sparer man mye tid sammenlignet med andre tilbydere. Dessuten får du svar på søknaden umiddelbart etter at du har trykket på «Søk nå»-knappen, slik at ventetiden for KlikkLån er minimal.

Søke om KlikkLån forbrukslån

Det lettfattelige søknadsskjemaet til KlikkLån ligger klart allerede på forsiden til selskapet. Alt du trenger å fylle ut er grunnleggende personalia (navn, personnummer, kontonummer og så videre), noe som sjeldent tar mer enn ett minutt. Før du søker bør du dog sjekke om du oppfyller søkekriteriene, som sier at du må være minst 20 år gammel og ha fast inntekt for å søke. I tillegg til dette kreves det at du har vært registrert i det norske Folkeregisteret i minst 2 år, samtidig som du ikke har betalingsanmerkninger på det tidspunktet du søker om lånet.