Anbefalt hotell i Tønsberg

De fleste hotellkjedene som er representert i Tønsberg – for øvrig Norges eldste by – ligger på den velkjente brygga i sentrum. Det gjør også Thon Hotel Brygga, som følgelig har en sentrumsnær beliggenhet som er optimal for turister og besøkende i Tønsberg. Hotellet kombinerer en satsning på turister og forretningsreisende, men med kun tre mindre møterom er det sannsynligvis det minste konferansehotellet i byen. Her bor du uansett godt, samme hva formålet med besøket er! Bestillingen kan gjøres direkte via hotellets nettside eller du kan prøve sammenligningsportalen www.tønsberghotell.no

Beliggenhet

Thon Hotel Brygga ligger som navnet skulle tilsi på den berømte brygga i sentrum av Tønsberg. Det gir en vakker utsikt over fjorden og den frodige naturen som finnes i byen, som spesielt anbefales et besøk på sommerstid. På brygga finnes en rekke gode restauranter og utesteder, mens turen inn til selve sentrum, torget og gågaten ikke tar mer enn drøye 10 minutter til fots. Man kan med andre ord klare seg fint uten bruk av kollektivtransport eller taxi, med mindre man ønsker å se de severdighetene og attraksjonene som ligger noe utenfor sentrum av byen. Avstanden til flyplassen i Sandefjord er ikke lengre enn at det tar drøye 20 minutter med bil.

Rom

Med 68 gjesterom er Thon Hotel Brygga et av de mindre sentrumshotellene i Tønsberg. Rommene holder forholdsvis enkel standard, både hva interiør og innredning angår, og er ansett som et av de rimeligere hotellene i byen. Man kan velge mellom følgende romtyper, der det stort sett er størrelsen som varierer: Standard (enkelt/dobbelt/familie), Superior eller Suite. Fasiliteter som TV, minibar og trådløst internett er tilgjengelig på samtlige rom, mens man får det lille ekstra på de dyreste rommene.

Fasiliteter

Thon Hotel Brygga har en egen restaurant i Restaurant Måken, som byr på nydelig utsikt over havnen i Tønsberg. De serverer mat i form av á la carte, og maten kan sommerstid nytes på en utendørsterrasse. Hotellet har tre møterom til disposisjon, der det største har en makskapasitet på 50 personer. Parkering er tilgjengelig mot ekstra kostnad. Trådløst internett koster ikke noe ekstra.