Kredittkort fra Santander Red

Ønsker du å eie et kredittkort der du kan betale tilbake pengene du bruker over lengre tid, uten at det behøver å koste skjorta? I så fall er kredittkortet Santander Red fra banken med samme navn midt i blinken for deg. Det har nemlig ikke mange fordeler og rabatter som andre kredittkort kan tilby, men til gjengjeld har kortet markedets beste rente, som i mange tilfeller vil være billigere enn et forbrukslån. På denne måten behøver du ikke å la deg skremme av at renta begynner å løpe!

Betingelser

Det er altså renten som er den fremste årsaken til at du bør skaffe deg et Santander Red. Den effektive renten er på kun 17,12 prosent, noe som er en bedre rente enn hva mange nordmenn får dersom de søker om et forbrukslån. Samtidig er kredittgrensen på hele 100 000 kroner, noe som gjør at dette kortet egner seg meget bra til bruk på større prosjekter der man må betale ned kreditten over tid, som for eksempel oppussing eller tilsvarende.

Andre betingelser med et Santander Red, innebærer en rentefri periode på 50 dager. Det betyr at du har nesten to måneder på deg til å betale ned kreditten før du i det hele tatt behøver å tenke på renter! Det koster heller ikke noe å bruke kortet, men gebyrer ved uttak i minibanker påløper.

Fordeler og bonuser

Den største fordelen med et kredittkort fra Santander Red, er altså den lave renten. Utover dette er det ikke alt for mange bonuser – kortet har for eksempel ikke reiseforsikring inkludert. Derimot så er Santander en gigantisk bank som har avtaler med store selskaper i andre nisjer, og følgelig kan du bruke kredittkortet for å få avslag både på overnatting og leiebil, samt prosentvise rabatter hos en del utvalgte nettbutikker.

Søke om 365 Santander Red

Du søker enkelt om et Santander Red via nettsidene til banken, og det er ikke kompliserte søkeprosessen. De fleste dataene blir hentet inn automatisk fra offentlige etater, og følgelig tar det bare et par minutter å sende inn søknaden. Så lenge du er over 20 år og ikke har noen betalingsanmerkninger, så blir du som regel godkjent på «stedet». Bruker du BankID for å signere gjeldspapirene, så kan du regne med at du har et nytt kredittkort i postkassa innen en uke.

Kilder:

www.kredittkortinfo.no

www.kredittkortinfo.no:Santander Red Card

http://www.lånutensikkerhetguide.no